Heb je ons Astronaut beddengoed al gezien in de film Wonder?

Heb je ons Astronaut beddengoed al gezien in de film Wonder?

Wie Netflix heeft, kan momenteel ons Astronaut beddengoed zien schitteren in de ontroerende Amerikaanse film 'Wonder' met Julia Roberts, Owen Wilson en Jacob Tremblay. 

Wonder gaat over de tienjarige Auggie Pullman, een doodnormale jongen met een mismaakt gezicht. Om hem te beschermen krijgt hij al z'n hele leven thuis les, maar nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een normale school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zo is als zij. Auggie is bovendien gek van sterrenkunde en dus ligt er een Astronaut van SNURK op zijn bed!

Natuurlijk zijn we apetrots dat ons Astronaut beddengoed onderdeel is van deze prachtige film uit 2017. Toen de regisseur ons benaderde in 2016 hebben we dan ook gelijk toestemming gegeven voor het gebruik ervan. We hebben het beddengoed wel een beige wassing moeten geven omdat wit 'niet lekker werkt' voor camera- en lichtmensen. Kun je nagaan met hoeveel oog voor detail er gewerkt wordt aan zo'n Hollywood productie.

Trek je favoriete SNURK pak aan en maak er een heerlijk filmavondje van! Wonder is nu te zien op Netflix. En het Astronaut beddengoed van Auggie is natuurlijk hier bij ons te koop! Bekijk ook de trailer.

SHOP NU
Astronaut Beddengoed (gezien in de film Wonder)
100% biologisch katoen - Prijs : €69,95

"You can't blend in when you were born to stand out." - Auggie Pullman 

 

 

 

 

0 comments

Leave a comment