Wasadvies om jouw SNURK items zo lang mogelijk mooi te houden.

Wasadvies om jouw SNURK items zo lang mogelijk mooi te houden.

WASADVIES VOOR KLEDING

Was op 30 graden
Dit is de ideale wastemperatuur voor onze kleding, zo gaan de meest gangbare vlekken er met gemak uit en blijft het product mooi. Kies verder gewoon het programma dat jouw voorkeur heeft.

Was binnenste buiten
In een wastrommel krijgt je kleding er behoorlijk van langs. Doe het er daarom binnenste buiten in en prop ‘m niet te vol. Zo bescherm je de kleuren en de prints en blijft het langer uitzien als nieuw.

Doe niet in de droger
Los van het feit dat in een droger kleding meer aan krimp onderhevig is, hebben ook de prints en kleuren in een droogtrommel te lijden.
Ze zullen sneller vervagen.

Strijken
Strijken is geen probleem. Maar ook hier geldt weer; binnenste buiten gekeerd biedt net die extra bescherming aan de kleuren en print.

WASADVIES VOOR BEDDENGOED

Was op 40 graden
Dit is de ideale wastemperatuur voor ons beddengoed, zo gaan de meest gangbare vlekken er met gemak uit en blijft het product mooi. Kies verder gewoon het programma dat jouw voorkeur heeft.

Was binnenste buiten
In een wastrommel krijgen overtrekken er behoorlijk van langs. Doe het er daarom binnenste buiten in en prop ‘m niet te vol. Zo bescherm je de kleuren en de prints en blijft het langer uitzien als nieuw.
 
In de droger is geen probleem
Wel hebben we nog een tip: haal je beddengoed er meteen uit zodra het droogprogramma klaar is en schud het los, hang het kort even uit. Zo voorkom je de meeste kreukels!

Strijken
Strijk zo warm als je wilt. Ook hier geldt weer; binnenste buiten gekeerd biedt net die extra bescherming aan de kleuren en print.

0 comments

Leave a comment